P-Portfolio

De opdracht
Bij het vak P-Portfolio mocht ik zelf onderwerpen kiezen waarin ik beter wilde worden. Ik had gekozen voor tekenen en Adobe Photoshop.

 

Jaar
2018

Behaalde cijfer
Voldoende

Tekenen

Ik had gekozen om beter te worden in tekenen, omdat ik het vooral leuk vind om te doen, maar zeker ook omdat het handig is in het vakgebied. tijdens de opleiding maak ik vaak gebruik van storyboards en dan is het wel zo handig dat mensen begrijpen wat je tekening voorstelt.
Ik begon met het tekenen op papier met behulp van verschillende YouTube-filmpjes en ban daarna digitaal verder gegaan. Tijdens het digitaal tekenen heb ik gebruik gemaakt van Adobe Illustrator en een tekenentablet.

IMG_20200528_092017
GezichtRoodBlauw_versie2

Adobe Photoshop

Ook had ik gekozen voor Adobe Photoshop. Ik wilde graag leren hoe het programma werkte en wat je er allemaal mee kan doen. Ik heb eerst vooral de basis functies van het programma geleerd en heb daarna een paar eigen foto’s bewerkt.