Over mij

Hey, ik ben Ciska

Leuk dat je mij beter wil leren kennen. Ik ben Ciska Zonneveld en ben 21 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding communication and multimedia design op De Haagse Hogeschool. Momenteel loop ik stage bij de opleiding mediavormgeving op mboRijnland.

Al van kleins af aan ben ik creatief bezig: knutselen, tekenen en schilderen. Ook nu nog houd ik ervan om in mijn vrije tijd creatieve dingen te doen. Dit komt o.a. tot uiting in het pimpen van mijn eigen kleding, het maken van tekeningen en foto’s maken (bekijk mijn Instagram). Op de opleiding CMD komt mijn creativiteit goed van pas en ontwikkel ik dit verder. Ook het leren onderzoek doen naar bepaalde onderwerpen leer ik op deze studie. Ik vind het leuk om de doelgroep zo goed mogelijk te leren kennen om hier vervolgens een mooi eindproduct voor te maken.

↓ Beweeg, groei en volg je doel ↓

Naast creatieve dingen doen, vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd te sporten. Ik dans al z’n 12 jaar hiphop en de laatste jaren zijn daar de stijlen klassiek ballet en jazz bijgekomen. Ook geef ik dansles aan jongere kinderen, wat ik met heel veel plezier doe.

Mijn curriculum vitae